Luft til vand varmepumpe installation

Din ekspert i varmepumper

Er du på udkig efter en energibesparende opvarmningsløsning til dit hjem? Så er en luft til vand varmepumpe installation det perfekte valg. 

Hos Ølsted VVS er vi eksperter inden for installation af luft til vand varmepumper, og vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit hjem, i Frederiksværk, Hillerød, Gilleleje og på sjælland ned til Lejre nær Roskilde.

Vi har mange års erfaring med luft til vand varmepumpe installation, så ønsker du en god pris på en varmepumpe inkl. montering, så tag fat i os. 

Kontakt os

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at trække varme, fra udeluften ind i dit hjem og omdanne den til varme, som distribueres gennem dit vandbaserede varmesystem. 

Dette gør den til en af de mest effektive måder, at opvarme dit hjem på, da den bruger mindre energi end traditionelle opvarmningsmetoder.

Spar op til 50% med en ny varmepumpe

Med en ny varmepumpe, er der mulighed for at spare helt op til 50% på din varmeregning.

Så står du med overvejelserne om, at udskifte dit gamle oliefyr med en luft til vand varmepumpe installation, så kan du spare helt op til halvdelen af din varmeregning, og samtidig få en langt mere miljøvenlig og fremtidssikret varmeløsning.

Fordelene ved en luft til vand varmepumpe

  • Energibesparende: En luft til vand varmepumpe, bruger mindre energi end traditionelle opvarmningsmetoder, og kan derfor reducere din energiregning.
  • Miljøvenlig: Ved at bruge mindre energi til opvarmning af dit hjem, reducerer en varmepumpen også dit CO2-udslip og er derfor en mere bæredygtig løsning.
  • Nem installation: Installation af varmepumpen er enkel, og kræver ikke store ændringer i dit eksisterende varmesystem.
  • Lav vedligeholdelse: En luft til vand varmepumpe kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid.

Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe installation

Ønsker du at få mere at vide om luft til vand varmepumper, eller ønsker du et tilbud på en installation? 

Kontakt os på telefon 47 74 83 08 via mobil 20 33 23 75 eller send os en e-mail på post@oelstedvvs.dk

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine opvarmningsbehov. Skulle du være interesseret i at høre om andre alternativer, kan vi blandt andet også tilbyde fjernvarme og gasfyr installation.

Få et tilbud

Ølsted VVS

Har i mange år fortrinsvis udført installationsopgaver men tilbyder også at udføre alle små og store opgaver inden for VVS.

Ølsted VVS