Gasfyr installation til fast lav pris

Gasfyr

Skal du have installeret et nyt gasfyr? Hos Ølsted VVS v/ H. H. Stefansen tilbyder vi en perfekt gasinstallation til en fast lav pris. 

Vi har 40 års erfaring i branchen, og kan tilbyde alle typer aftræk. Efter en gennemgang giver vi gerne et skriftligt tilbud – vi lagerfører alt, og kan derfor ofte ”panikmontere” en ny kedel eller et nyt fyr. 

Udover at udføre gasfyr installationer i høj kvalitet, kommer vi også altid til aftalt tid. Du kan derfor helt trygt vælge os til at installere dit nye gasfyr.

​Vi står primært til rådighed hos kunder i Frederiksværk, Hillerød og Gilleleje, men kører også på Sjælland ned til Lejre nær Roskilde.

Kontakt os

​Professionelle løsninger fra BOSCH og VAILLANT

Vi har monteret over 1.500 nye gasfyr siden 1985, og kan efter ønske tilbyde professionelle Bosch og Vaillant løsninger. 

Vi har valgt den bedste løsning, som er en kvalitetskedel fra Bosch type Condens 5000 W 14-5. 

Med en tilhørende 65 liter varmtvandsbeholder, passer den til et almindelige parcelhus med brusebad.

​Hvad koster et nyt gasfyr?

Priser på nye gasfyr varierer alt efter mærke, størrelse og placering mm. Du kan se nogle af vores priser her:

  • Pris for lodret aftræk – fra kr. 33.500,-
  • Pris for vandret aftræk – fra kl. 32.000,-

​Priser er inkl. moms og fuld tilfredshed. Desuden søger vi om energisparetilskud, når vi installerer nyt fyr.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal du have installeret et nyt gasfyr, men ønsker en konkret pris på din opgave? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Vi foretager gerne en gratis gennemgang og giver dig en uforpligtende pris. Du må også gerne ringe, hvis du blot ønsker at høre mere om mulighederne indenfor de forskellige løsninger fra fx Bosch eller Vaillant.

​Kontakt os ved at ringe på telefon: 47 74 83 08 eller 20 33 23 75. Du kan også sende os en e-mail på: post@oelstedvvs.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.​

Vi glæder os til at installere dit nye gasfyr!​

Få et tilbud

Ølsted VVS

Har i mange år fortrinsvis udført installationsopgaver men tilbyder også at udføre alle små og store opgaver inden for VVS.

Ølsted VVS