Installation af fjernvarme

Eksperter i Installation af fjernvarme

Velkommen til Ølsted VVS, din lokale ekspert i fjernvarmeinstallationer i Frederiksværk, Hillerød, Gilleleje og på Sjælland ned til Lejre nær Roskilde

Vi er specialiserede i at installere og servicere fjernvarmeanlæg til boliger og kan tilbyde dig en effektiv og miljøvenlig varmekilde. 

Vi ønsker at informere dig om fordelene ved installation af fjernvarme, og hvorfor det kan være en god idé at få installeret et i dit hjem.

Kontakt os

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er en type opvarmning, der bruger en central varmekilde til at forsyne varme til flere hjem. 

I stedet for at have et individuelt varmesystem i hvert hjem, er fjernvarme en mere effektiv og bæredygtig løsning. 

Varmen produceres typisk på et centralt anlæg, som kan være baseret på forskellige teknologier, herunder biomasse, geotermisk energi og affaldsforbrænding.

Fordele ved et fjernvarmeanlæg

  • Miljøvenligt: Fjernvarme er en grøn opvarmningsmetode, da det bruger vedvarende energikilder og genbruger affaldsprodukter.
  • Effektivt: Fjernvarmeanlæg er mere effektive end traditionelle varmesystemer, da de udnytter varmen mere effektivt og distribuerer den jævnt til flere hjem.
  • Økonomisk: Fjernvarme er en omkostningseffektiv opvarmningsmetode, da den kan være billigere end traditionelle varmesystemer.
  • Komfortabelt: Fjernvarmeanlæg kan give en mere konstant og behagelig varme i dit hjem, da varmen leveres kontinuerligt og jævnt.

Fjernvarmeanlæg og installation

Vi er specialiserede i at installere og servicere fjernvarmeanlæg, til boliger i Frederiksværk, Hillerød, Gilleleje og på Sjælland ned til Lejre nær Roskilde. 

Vores erfarne team af VVS-installatører sikrer, at dit fjernvarmeanlæg er installeret korrekt og i henhold til alle relevante standarder og regler. 

Vi kan også hjælpe dig med at vedligeholde dit fjernvarmeanlæg for at sikre optimal ydeevne og levetid.

Kontakt os i dag ved installation af fjernvarme

Hvis du overvejer at få installeret et fjernvarmeanlæg i dit hjem, så kontakt Ølsted VVS i dag. Vi kan give dig en professionel rådgivning og et tilbud på en fjernvarmeinstallation.

Ring til os på telefon 47 74 83 08 via mobil 20 33 23 75, eller send os en e-mail på post@oelstedvvs.dk, for mere information. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opgradere dit hjem, til en mere effektiv og miljøvenlig opvarmningsmetode.

Vi kan blandt andet også tilbyde gasfyr samt luft til vand varmepumper.

Ølsted VVS tilbyder dig disse fjernvarmeløsninger til fast lav pris. Eksisterende varmeanlæg fjernes uden beregning.

Gemnia Termix VVX

Kr. 35.000,- inkl. Moms

Læs mere her

Gemnia Termix BVX

Kr. 38.000,- inkl. Moms

Læs mere her

​Ring og montøren giver dig efter gennemgang et skriftligt tilbud.

Få et tilbud

Ølsted VVS

Har i mange år fortrinsvis udført installationsopgaver men tilbyder også at udføre alle små og store opgaver inden for VVS.

Ølsted VVS