Vi har stor erfaring med luft til vand varmepumpe

Er du på udkig efter en effektiv og energivenlig erstatning for dit oliefyr? Så er en luft til vand varmepumpe sandsynligvis den rette løsning for dig. Her hos Ølsted VVS v/ H. H. Stefansen har vi stor erfaring inden for faget, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. 

Vi står primært til rådighed hos kunder i Nordsjælland, men kører også gerne over resten af Sjælland.

Vi er et professionelt firma med mere end 35 års erfaring i branchen. Som noget nyt installerer vi Bosch varmepumper luft til vand hos alle kundetyper. Vi sørger for, at du får den rette varmeløsning efter dine behov til den rigtige pris. Hos os kan vi garantere professionelle løsninger til tiden, og vi tilbyder desuden varme og varmt vand samme dag.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at anvende varmen i luften uden for til opvarmning inde i huset. Dette sker via vand, som får varmen til at cirkulere rundt i boligen. Løsningen er energivenlig i forhold til det traditionelle oliefyr, idet det er mere effektivt og billigt. Du har altså mulighed for at spare mange penge, hvis du udskifter dit oliefyr med en luft til vand varmepumpe.

Vi sætter altid kunden og dennes ønsker i første række, så vi kan sikre, at du bliver helt tilfreds med det udførte stykke arbejde. Vi kommer gerne ud og ser på din opgave, hvorefter vi kan give et godt tilbud på, hvad der skal laves. Her rådgiver vi naturligvis dig, så du får den bedste løsning efter dine behov. 

Kontakt os her for yderligere informationer

Kunne du tænke dig at høre mere om priser eller andet, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi sammensætter gerne et godt tilbud på en luft til vand varmepumpe til dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 47 74 83 08 eller 20 33 23 75. Du kan også sende en e-mail til: post@oelstedvvs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med en ny varmepumpe!​

Ølsted VVS

Brødemosevej 88B
3360 Liseleje

ØLSTED VVS

 Telefon: 47 74 83 08 / 20 33 23 75 - E-mail: post@oelstedvvs.dk

CVR: 64348310